Wat kan ik op deze site vinden?

Met onze website hopen we een thuisbasis te creëren voor iedereen met interesse voor het erfgoed en de archeologie van Lommel. Naast het laatste nieuws, onze contactgegevens en meer uitleg over onze organisatie en de locaties die we beheren, kan je er via de databank de collecties doorzoeken. Daarnaast is er ook een ’thema’-pagina waar je over tal van onderwerpen meer kan leren. De website en de databank zullen regelmatig van nieuwe informatie en beschrijvingen worden voorzien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ‘Lommelse Erfgoedpost’ om op de hoogte te blijven.

Ik heb thuis nog erfgoed. Zijn jullie hier iets mee?

Ja, in veel gevallen wel. Als je thuis nog archief, oude foto’s, prentbriefkaarten, dia’s, boeken, tijdschriften, objecten, …. hebt liggen waar je geen blijf mee weet, mag je altijd via e-mail contact opnemen met Erfgoedhuis De Barrier. Beschrijf kort wat je eventueel zou willen schenken en wie je bent. We maken dan een afspraak en bespreken samen de verdere stappen.

Kan ik vrijwilligerswerk doen?

Ja, dat kan. Maar hiervoor neem je best via e-mail contact op met Erfgoedhuis De Barrier of Archeohuis De Kolonie. Stel je in de mail alvast kort voor en vertel wat je graag zou willen doen. Daarna maken we een afspraak zodat je eens kan langskomen.

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×