Het is misschien oud nieuws, maar af en toe iets in herinnering brengen – zeker als het over boeken gaat – kan geen kwaad. Vrijdag 5 april stelde een trotse auteur Etienne Van Heymbeeck het boek ‘90 jaar Rode Kruis – Lommel 1934 – 2024. Op weg naar 100’ voor in het Lommelse Raadhuis. Jean Jonkers, voorzitter van het Rode Kruis Lommel, was blij dat de auteur was ingegaan op zijn vraag om het boek te schrijven. Het is een naslagwerk geworden dat vooral de bedoeling heeft hulde te brengen aan alle vrijwilligers van de grote familie die het Rode Kruis in Lommel is. Ze leveren jaar in en jaar uit onbetaalbare prestaties voor het welzijn van iedereen. 

Het boek is goed geïllustreerd en boeiend om te lezen omwille van de vele feiten doorspekt met allerlei anekdotes.

Het nieuwe boek over het Rode Kruis – Lommel. Foto: Erfgoed Lommel.

Je kan het boek kopen door een mail te sturen aan info@lommel.rodekruis.be of etienne.vanheymbeeck@vrijwilliger.rodekruis.be. Daarna stort je 20 euro op het rekeningnummer van het Rode Kruis – Lommel, namelijk BE07 7350 3635 3766. Vermeld je naam en adres en ‘Boek 90 Rode Kruis – Lommel’. Of je kan het boek kopen bij Toerisme Lommel wanneer je eens in het Dorp passeert. Zeker doen! 

Share it!

Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×